3D visualisointi

Realistiset myyntikuvat

3D visualisointi

Ennakkomarkkinoinnin apuväline

3D mallinnus ja sillä tuotetut visualisointikuvat ovat oiva apuväline sekä uudiskohteiden, että saneerauskohteiden markkinointiin. Kohde voi olla minkä kokoinen tahansa, vaikka pienestä leikkimökistä suureen aluemallinnukseen. 3D-myyntikuvat voidaan tehdä taloa ulkopuolelta esitteleviksi ulkonäkymiksi tai niillä voidaan havainnollistaa rakennuksen sisätiloja sisänäkymin. Kuvista tehdään mahdollisimman realistisia ja kohteen tyyliin sopivia.

Mistä lähdetään liikkeelle?

 Ennakkomarkkinointi kannattaa aloittaa näyttävillä havainnekuvilla jo ennen kuin tontilla on edes ehditty lyömään kuokkaa maahan. Tätä varten tarvitsemme vähintään alustavat suunnitelmat tulevasta kohteesta.
Ne voivat olla joko tupakkiaskiin piirretty luonnos tai valmis tietomalli... ja kaikkea siltä väliltä. Mieluiten otamme lähtötiedot AutoCAD DWG-tiedostoina, joista löytyvät rakennuksen pohjakuva, julkisivut, leikkaus ja asemapiirros, eli siis rakennuslupasarja. Sisäkuvia varten tarvitsemme sisätilojen ja kalusteiden materiaalit ja värityksen.
  

Pohjakuva

3D mallinnus

 Saaduista lähtötiedoista rakennetaan 3D-malli ellei se ole jo valmiiksi sellainen ollut, esim. Autodesk Revit-malli. Malli rakennetaan mahdollisimman mittatarkasti. Detaljitaso riippuu kohteen koosta ja etäisyydestä havainnekuvassa.

3D mallinnuskuva

Visualisointi

 Kun 3D-malli on valmis, siihen lisätään todelliset pintamateriaalit ja valaistus, kasvillisuutta ja ihmisiä sekä muutakin rekvisiittaa tilanteen mukaan. Malli voidaan myös upottaa valokuvaan tarkalleen oikealle paikalleen ja lisätä pihasuunnitelman mukaiset kasvit ja kivetykset yms.

3D visualisointikuva

Lopputulos ja hinta 

Lopulliset kuvat asiakkaan määrittelemistä kuvakulmista toimitamme asiakkaan toivomassa formaatissa ja koossa. Tilausvaiheessa olisi hyvä tietää kuvien käyttötarkoitus ja lopullinen koko, jotta paketille voidaan räätälöidä hinta. Jokainen kohde on yksilöllinen, niin lähtötiedot saatuamme käymme ne läpi ja niiden perusteella sovitaan projektille pitävä hinta. Pienet muutokset lähtötiedoista matkan varrella mahdollisia.

3D havainnekuva
Studio Saari
Studio Saari

Puutarhakatu 16 C 53
20100 TURKU

Yhteystiedot

info@studiosaari.fi
Mobiili: 040 5390522
Toimisto: 02 232 6000